​ 6100 Kiskunfélegyháza, Korond u. 5.
(Egészségközpont, III. em 315 ajtó)

+36-70-949-1852

Zolinho Egészségsziget - Munkatársaink 

Balog-Hunyadi Enikő

Balog-Hunyadi Enikő vagyok, gyógytornász és gyógymasszőr. Mindig is vonzott az egészséges életmód, a mozgás és a sport, ezért tudtam, hogy olyan hivatást szeretnék, amivel másoknak is segíthetek. 2020 novemberében szereztem gyógytornász diplomát a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán, de már 7 éve gyógy- és sportmasszőrként is dolgozom. Számomra rendkívül fontos a folyamatos fejlődés, ezért számos továbbképzésen vettem részt az elmúlt években. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karának Fizioterápia mester szakos hallgatója vagyok. Munkám során sokféle protézis beültetésre való felkészülést és az azt követő rehabilitációt is segítettem már. A hozzám fordulók leggyakrabban térd-, csípő-, gerinc- és vállproblémákkal küzdenek. A kislányom születése óta a kisgyermekek gyógytornájába is behatóan belemélyedtem, emellett szívesen foglalkozom sportsérülések utáni rehabilitációval is.  

időpontfoglalás

Czirkó Nárcisz

Czirkó Nárcisz vagyok, 46 éves gyógymasszőr. A mozgás mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Gyermekkorom óta rendszeresen túrázom és tornázom. Középiskolai tanulmányaim során már tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, és az életminőségük javításában szeretnék részt venni. 2002-ben fizioterápiás asszisztens képzettséget szereztem, majd 2014-től a kiskunmajsai Szakorvosi Rendelő Intézet Mozgásszervi Rehabilitációján dolgoztam. A közel 10 éves szakmai tapasztalatom során rengeteg mozgásszervi problémával találkoztam, ami arra ösztönzött, hogy elvégezzem a gyógymasszőr képzést is. 2022-ben sikeres vizsgát tettem Kecskeméten, és ezen a területen találtam meg igazi hivatásomat. A folyamatos fejlődésre törekedve kinezio-sport taping és daganatos betegek masszázsa technikák elsajátításával bővítettem a tudásomat. Célom, hogy a mozgásszervi problémákkal küzdőknek hatékony segítséget nyújthassak, és javítsam  életminőségüket. Hiszem, hogy a mozgás öröm, és mindent megteszek annak érdekében, hogy ezt a örömöt visszaadjam a pácienseimnek.

időpontfoglalás

Sinka Petra

Sinka Petra vagyok, gyógy- és nyirokmasszőr. Mindig is vonzott az egészségügyi pálya, és bár fiatalkoromban más irányba sodort az élet, a masszázs már korán az életem részévé vált. 2008-ban szereztem Testépítő-, Fitness szakedzői, majd 2010-ben Gyógymasszőri képesítést Szegeden. Azóta is folyamatosan bővítem tudásomat, és szinten tartom a gyakorlati tapasztalataimat. 2019-ben hoztam létre saját vállalkozásomat, hogy hivatásszerűen is segíthessek vendégeimnek mozgásszervi problémáik enyhítésében. Számomra a legnagyobb öröm, ha a kezeléseim hatására javul a vendégeim életminősége, és testük, lelkük a gyógyulás útjára lép.