​ 6100 Kiskunfélegyháza, Korond u. 5.
(Egészségközpont, III. em 315 ajtó)

+36-70-949-1852

A Masszázspisztoly egy forradalmi eszköz sportolók, masszőrök és gyógytornászok számára a regeneráció felgyorsítására és hatékonyabbá tételére

Fascias izomcsoport kezelése

Mély izom lazítása vibro masszázs géppel. A Masszázspisztoly erőteljes motorjának köszönhetően akár 3200 fordulat/perc sebességet képes fejleszteni, ami segít enyhíteni az izmok merevségét, feszültségét és javítani a véráramlást a masszírozott területen.


A módszerrel hatékonyabb az „anyagcsere-tisztítást” az energia-anyagcsere különféle salakanyagainak eltávolítása. Valamint hozzájárul az izomszövetek gyors és hatékony regenerálásához a szükséges oxigén- és egyéb tápanyagellátás fokozása révén.

Sok esetben nagy teljesítménye lehetővé teszi a „kiváltó pontok”, 2-6 mm nagyságú, tapintható csomók aktiválását is, amelyek fájdalmasak, és aktiválásuk sok esetben jelentősen enyhítheti a fájdalmat, a merevséget és az izomfeszültséget.

A regenerálás bajnoka!

Időpontfoglalás

Iratkozz fel “Utazás az Egészségszigetre” hírlevemre, ahol olyan hasznos információkat és tippeket osztok meg veled, melyek révén otthon elvégezhető közérzet javító technikákat is megismerhetsz.

ui.: Nem célom teleszemetelni e-mailes postafiókod. Kb. havonta 1 levelet fogsz tőlem kapni.

FELIRATKOZÁS SIKERES! KÖSZÖNÖM!
Valószínű hiba van az e-mail címedbe vagy nem fogadtad el az adatkezelési szabályzatot!