​ 6100 Kiskunfélegyháza, Korond u. 5.
(Egészségközpont, III. em 315 ajtó)

+36-70-949-1852

SZEMÉLYESEN NEKED KÉSZÜL!
Lúdtalpbetét készítés, egyedi talpbetét készítés, lúdtalp, bokasüllyedés, bütyök, kalapácsujj, sarkantyú, sarokfájdalom, térdfájdalom megelőzésére

Batz​®
egyedi
talpbetétek

Életed során több, mint 120.000 km-t gyalogolsz, a talpboltozataid megfelelő alátámasztásában és az elváltozások megelőzésében nagy segítség lehet a Batz egyedi talpbetét.


A Batz egyedi talpbetét az egyedi talpnyomáskép alapján a legkorszerűbb technológiákkal, a legmodernebb anyagok felhasználásával készül. A üzletben történő számítógépes talpfelmérést avagy roppanó-habos méretvételt követően szakembereink a rendelkezésre álló információk (nyomáskép) alapján 3D szoftver program segítségével tervezik meg a személyre szóló egyedi talpbetétet.

A Batz Manufaktúra számára a lúdtalpbetét készítés, az egyedi talpbetét készítés az egyik legfontosabb fegyver, a lúdtalp, a bokasüllyedés, a bütyök, a kalapácsujj, a sarkantyú, a sarokfájdalom és a térdfájdalom megelőzésére indított harcban.

Időpontfoglalás ingyenes talpfelmérésre:
+36-70-949-1852

Egyedileg neked készül!

Iratkozz fel “Utazás az Egészségszigetre” hírlevemre, ahol olyan hasznos információkat és tippeket osztok meg veled, melyek révén otthon elvégezhető közérzet javító technikákat is megismerhetsz.

ui.: Nem célom teleszemetelni e-mailes postafiókod. Kb. havonta 1 levelet fogsz tőlem kapni.

FELIRATKOZÁS SIKERES! KÖSZÖNÖM!
Valószínű hiba van az e-mail címedbe vagy nem fogadtad el az adatkezelési szabályzatot!